by

APARATI SA POLUGOM /LEVER/

Vrednost dolazi iz posvećenosti…
…jer ceniti prave vrednosti znači uložiti vreme i pažnju.

MODERNA REVOLUCIJA

Revolucionarni modeli među manuelnim espresso aparatima. Visokokvalitetni materijali i mogućnost konstantnog praćenja pritiska ekstrakcije postignutim spuštanjem poluge, omogućava čak i najzahtevnijim ljubiteljima kafe da naprave savršen espresso.

KOLEKCIJE

ESPERTO

STRADIVARI

PROFESSIONAL

EUROPICCOLA

POTPUNA KONTROLA

Sa polu-automatskim espresso aparatima, možete programirati mnoštvo opcija. Ali sa manuelnim aparatom sa polugom, imate kontrolu nad čitavim procesom – u Vašim rukama. 

Pogledajte kako:

POTPUNA KONTROLA

Sa polu-automatskim espresso aparatima, možete programirati mnoštvo opcija.
Ali sa manuelnim aparatom, imate kontrolu nad čitavim procesom – u Vašim rukama.

Dobar espresso rezultat je više faktora. Oni uključuju:

1

STEPEN MLEVENJA

Sveže samlevena kafa neophodna je za dobar finalni rezultat. Stepen samlevenosti kafe presudan je faktor za proces ekstrakcije.

Količina samlevene kafe u procesu ekstrakcije jako je bitna. Za jednu dozu espresso kafe preporučuje se od 6 do 8 grama, dok za duplu dozu espressa iznosi od 14 do 16 grama.

2

KOLIČINU KAFE

3

PRITISAK TAMPOVANJA

Naophodno je obezbediti adekvatan pritisak tampovanja kafe u porta filteru. Preporučena težina pritiska je oko 25 kilograma.

Nakon preinfuzije (podizanja poluge), spuštanjem poluge na dole ostvaruje se pritisak i dolazi do ekstrakcije kafe. Optimalan pritisak je 7 do 9 bara tokom prvih 10 sekundi, nakon čega se postepeno smanjuje.

4

PRITISAK EKSTRAKCIJE

5

TEMPERATURU VODE

Optimalna temperatura za savršen espresso postiže se predzagrevanjem grupe (podizanjem i spuštanjem poluge). Za najbolje rezultate potrebno je da na LCD traci pokazna temperatura bude od 90 do 95 stepeni Celzijusa.

LEŽERAN STIL

Ovi proizvodi su posebno dizajnirani za one koji cene kvalitet iznad kvantiteta i vode “ležeran” stil života izražen kroz hranu, piće, putovanja, pa čak i kafu.

La Pavoni aparati sa polugom su za one koji vode računa o detaljima, poseduju prefinjen ukus i postavljaju trendove.

Prodaja premium proizvoda kućne tehnike najvažnijih proizvođača.

➢ Koče Popovića 4, 11000         Beograd

☏ Tel.: (011) 42 333 24

✉ hello@rocksta.rs

 

 ROCKSTARS DOO Beograd © 2020 by rocksta.rs marketing